calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

Putin bolesniji nego ikad, kraj je blizu?! Sad tvrde da boluje od ove teške bolesti

Objavio: RHT
28/12/2022 11:45 AM

Vladimir Putin ima rak debelog creva, prema rečima Valerija Soloveja, i uskoro mu se bliži kraj, tvrdi stručnjak.

Foto: Screenshot Youtube

Solovej je ispričao za ukrajinske medije da Putin koristi najnaprednije tretmane i ciljanu terapiju koju Rusija ne može da mu pruži i da ga zapadna medicina održava u životu. “Rekao bih da je tretman bio previše uspešan i da su se dobro ophodili prema njemu”, izjavio je ruski istoričar, prenosi gbnews.uk.

Dodao je da se Putinov kraj nazire, čak i prema lekarima koji su mu odredili terapiju. Solovej tvrdi da Putin ima rak debelog creva i da se proširio. Pojavila se i informacija da su lekovi koje koristi doveli do pojave ranih simptoma Parkinsonove bolesti. Solovej je napomenuo da je onkološka bolest najozbiljnija od svih. “Strategiju i taktiku lečenja odredili su lekari koji nisu Rusi. Ti lekari su ga operisali u februaru 2020. godine nakon što mu je dijagnostifikovan rak debelog creva”, istakao je ruski istoričar. 

Komentari Soloveja usledili su kada se Putin sastao sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom na neformalnom samitu lidera Zajednice nezavisnih država (ZND) u Državnom ruskom muzeju u Sankt Peterburgu.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS