calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rijaliti zvijezda uživa u Španiji: Ervin Mujaković mami ženske uzdahe SVI U SUZAMA ZBOG ZOLE! Bivši rijaliti učesnik sve šokirao! (FOTO) Detalji tragedije kod Livna: Stariji brat (24), pokušavao SPASITI MLAĐEG (18), te se utopio, drugom se BORE ZA ŽIVOT VELIČANJE VELIKE ALBANIJE! Zbog izjave pjevačicu razapinju na društvenim mrežama Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda POTRESNO! “MUŽ ME UDARAO PESNICAMA U GLAVU I BACIO PREKO DJECE!” Ispovijest influenserke Milice Mijović: “Pljunula sam ga i pozvala policiju!” Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun

SAHRANA LAĆE: Evo ko je sve došao na poslednji ispraćaj! (VIDEO+FOTO)

Objavio: RHT
27/12/2022 1:13 PM

U toku je sahrana Milana Radulovića Laće na Novom groblju, koji je pronađen mrtav u Tel Avivu u Izraelu.

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo 13.12.

Ovaj tekstopisac sahranjen danas 27. decembra na Novom groblju u Beogradu. Opelo je obavljeno u podne, a Laća je na večni počinak bio ispraćen pola sata kasnije.

Počivaće pored majke i brata Miloša, bez kog je porodica ostala pre 14 godina, 1. decembra. Ožalošćeni otac Aleksandar Radulović Futa oprostio se od naslednika u čitulji, rečima: “Voli te tvoj tata”.

Futa je ispred kapele, u crnoj odeći, dok mu mnogi prilaze i izjavljuju saučešće.

Potresne poruke članova porodice svuda su na vencima u kapeli Novog groblja. Središnje mesto zauzima ona koju su pokojnom unuku posvetili baka i deda, Mimica i Milan Radulović.

Laća sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša.

Baka pokojnog Milana Radilovića nije prestajala da plače.

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda…

Nataša Bekvalac

Nema mnogo reči, samo muk i tišina.

Darko Dimitrov

Ana Kokić

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. Umesto njega u ime porodice je to uradio jedan njegov blizak prijatelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS