calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

Ekskluzivno! Zvezdanova supruga: Nakon 15 godina javno me je ponizio i povredio! Idem u manastir! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/12/2022 2:27 PM

Ana, supruga Zvezdana Slavnića, otvorila je dušu za HYPE TV nakon što joj je njen “prijatelj, brat, drug” i suprug učesnik “Zadruge” otvoreno stavio do znanja pred milionskom publikom da ga napolju više ne čeka jer je sada sa Anđelom. I ne samo rekao nego i “delom” pokazao šta oseća prema Anđeli.

U razgovoru sa Memom Haljevcem, voditeljem emisije na Hype TV “Mlin sa Memom”, Ana je bila otvorena i iskrena, rekla je da je teško reagovala i da je mnogo propatila.

Ana je izjavila ne da samo nije očekivala sve ovo što se dogodilo između njenog supruga Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, već ga je u svemu oko “Zadruge” veoma podržavala, te da ju je izdao kao prijatelja.

-Bila sam mu vetar u leđa, kao što sam i u uvek bila, 30 godina. Pošto se mi družimo od prvog srednje. Bili smo drugari u školskoj klupi. Bila sam mu najbolji prijatelj. A 15 godina, sad već 16 smo u vezi. – počela je Ana svoju potresnu ispovest.

Zvezdan i Anđela u Zadruzi

Ana je rekla da je bezuslovno verovala Zvezdanu i da nije nikada mogla pomisliti da će je zameniti sa nekom drugom. A na Memino pitanje da li bi ušla u “Zadrugu” odgovorila je izričito:

-Ja tamo ući neću!

Podsećamo da su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić u “Zadruzi” prvo na “Rajskom ostrvu” pokazali emocije, grlili se i ljubili, razgovarali o škakljivim temama, a kasnije je pala i ozbiljna “akcija”.

Kada se povelo pitanje čiji ulazak u “Zadrugu” bi ih uzburkao Zvezdan je rekao da to može samo ANA, njegova sad već bivša nevenčana supruga.

-Samo može Ana… Ja bih voleo da se ne desi, naravno da bi bilo tu mač, ali bih otišao – rekao je Zvezdan.

Šta je do kraja Ana rekla Memi u ekskluzivnoj ispovesti za Hype TV pogledajte na našem Youtube kanalu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS