calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

SVE IZVESNIJE: NEĆETE VEROVATI KO ULAZI U ZADRUGU I TO ZA HONORAR OD 50.000 EURA! ŠOK!

Objavio: RHT
27/12/2022 9:45 AM

Ovo će izazvati pravi potres

Foto: Printscreen

Jedan od najkontroverznijih učesnika Zadruge 6 uspeo je da u rijalitiju opravda titulu s kojom je iz spoljnog sveta ušao u trku za 50.000 evra.

Nakon što ju je javno ostavio zbog Anđele, supruga Zvezdana Slavnića donela odluku

Ipak, kako stvari stoje, Ana je dobila priliku da se osveti bivšem partneru, a do toga će i doći jer ona ozbiljno razmišlja da postane ravnopravni učesnik i stanar „bele kuće“.

Izvor blizak Slavnićevoj bivšoj partnerki otkriva za Rijaliti plus kako se ona bori s njegovom odlukom i kakve će korake preduzeti u bliskoj budućnosti

Ana nije javna ličnost. Ostvarena je žena, preduzetnica i vlasnica frizerskog salona koji odlično radi. Silom prilika se priključila javnom svetu, i to kada je vrag odneo šalu, pa su svi očekivali od nje da prokomentariše Zvezdanovo ponašanje, koji uprkos tome što je zauzet, vreme u imaginarijumu provodi sa Anđelom Đuričić – počinje izvor, i dodaje:

– Ana je teško podnela ovaj blam i način na koji joj se raspala veza, ali je jaka i samosvesna žena. Uz podršku prijatelja, pa čak i ljudi na društvenim mrežama, presekla je i rešila da pomirenje sa Zvezdanom nije opcija. Sa druge strane, njen ulazak u Zadrugu je sve izvesniji. Poziv od produkcije je otvoren, a nude joj 50.000 evra da uđe i javno iznese svoju stranu priče, kao i da opiše svoj život sa Zvezdanom, koji je bio pun uspona i padova – ispričao je izvor blizak ovoj sada već bivšoj Slavnićevoj ženi, i dodao:

– Ana je prihvatila Zvezdana sa svim njegovim vrlinama i manama. Uspešno se izborila s njegovom prošlošću i vodila računa o njihovom životu. Praktično je celu porodicu i obaveze nosila na svojim leđima. Tim više, ova izdaja teško joj je pala. U početku je mislila da će sve ostati na nivou pukog provođenja vremena i muško-ženskog prijateljskog druženja, ali s vremenom je i sama uvidela da se kod Zvezdana rađaju emocije prema Anđeli. I ranije je htela da javno obelodani da je više ne zanima, ali je čekala da vidi dokle je on spreman da ide. Njen ulazak u rijaliti bi zasad bio jedino rešenje da se suoči s njim, da mu u lice kaže sve što joj leži na srcu, a da zarađenim novcem bar na neki način naplati izgubljeno vreme i bruku koja joj je naneta kao anonimnoj ženi, koja je najmanje od svega želela da postane poznata širokom auditorijumu – završava izvor za Rijaliti plus.

Izvor: Rijaliti plus/ Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS