calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve!

OTKRIVEN NOVI PLAN MOSKVE! UKRAJINCIMA SE NIKAKO NEĆE DOPASTI

Objavio: RHT
26/12/2022 4:15 PM

Poslanik Državne dume iz regiona Krim Mihail Šeremet nazvao je namere ukrajinskih vlasti da vrate Krim potpunom besmislicom i predložio da umesto toga pripreme plan uključivanja Kijeva u sastav Rusije.

Kremlj
Foto: Screenshot Youtube

Šef kabineta predsednika Ukrajine Andrij Jermak rekao je za britanski Gaardijan da Ukrajina želi da pobedi u sukobu sa Rusijom i vrati teritoriju Krima 2023. godine. Jermak smatra da će sledeća godina biti odlučujuća za Ukrajinu.

„Kijevski potencijalni političari nastavljaju da se takmiče jedni sa drugima u pokušaju da zastraše i ucene Krim svojim vojnim planovima. Ali sve ove potpune gluposti nemaju nikakve veze sa realnošću. Već bi trebalo da počnu da pripremaju plan za uključivanje Kijeva u sastav Rusije. Spreman sam da pomognem u uključivanju“, rekao je Šeremet. Prema njegovim rečima, i najmanji pokušaji zadiranja na Krim pretvoriće se u katastrofu za aktuelni kijevski režim, koju oni još nisu videli.

„Kijevskom režimu ne ostaje dugo da tiraniše Ukrajinu i ukrajinski narod“, kaže Šeremet. Krim je postao ruski region u martu 2014. nakon referenduma nakon državnog udara u Ukrajini. Na referendumu koji je održan 2014. godine 96,77% birača na Krimu i 95,6% u Sevastopolju bilo je za priključenje Rusiji. Ukrajina i dalje smatra Krim svojom privremeno okupiranom teritorijom, mnoge zapadne zemlje podržavaju Kijev po ovom pitanju.

Sa svoje strane, rusko rukovodstvo je više puta izjavljivalo da su stanovnici Krima glasali za demokratsko ujedinjenje sa Rusijom, uz puno poštovanje međunarodnog prava i Povelje UN.


Izvor: Happytv.rs

Tagovi:

  • plan
  • Rusija
  • Ukrajina
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS