calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi…

SRBINA U NEMAČKOJ 30 LJUDI TUKLO DO SMRTI (VIDEO)

Objavio: RHT
26/12/2022 1:15 PM

Srbin S.H. (37) preminuo je nakon linča na ulici Kelna. Njega je tridesetak osoba krvnički tuklo i udaralo, a čak 17 puta je uboden nožem

Foto: Screenshot Youtube

Devet meseci posle jezivog ubistva srpskog državljanina u Kelnu, nemački mediji objavili su zastrašujući snimak linča u kom je S. H. (37) tučen do smrti!

Srbin S.H. (37) preminuo je nakon linča na ulici Kelna. Njega je tridesetak osoba krvnički tuklo i udaralo, a čak 17 puta je uboden nožem.

Brutalan zločin dogodio se 10 marta ove godine, a motiv je “sukob dve porodice izazvan uvredljivim snimkom”, prenosi nemaćki Bild.

Dodaje se da je zbog uvreda na snimku jedan klan odlučio da se osveti.

Ubijeni muškarac je bio otac dvoje maloletne dece.

– Na snimku se vidi kako Srbin parkira automobilč “smart”. Odjednom mu prilazi čovek i razgovara sa njim. U međuvremenu sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. U trenutku prilazi oko 30 muškaraca sa svih strana i kreće linč – navodi Unser mitteleuropa.

Nesrećnog muškarca su izvukli iz vozila i brutalno ga udarali.

– Tom prilikom je uboden 17 puta nožem. Teško povređen samo se srušio na ulici, prevezen je u bolnicu ali je nakon nekoliko dana preminuo – pišu lokalni mediji.

Odmah nakon linča, počinioci su pobegli peške, ali su potom ušli u nekoliko automobila. Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedelja kasnije tragala za ukupno 18 osumnjičenih. Ali nisu uspeli nikoga da nađu – izvestio je “Кolner Stadt-Anzeiger “.

Izvor: ALO

Tagovi:

  • Nemačka
  • Srbin
  • tuča
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS