calendar

Utorak 30. Jul, 2023

TAMARA PONOVO IŠLA NA REMONT! GRUDI SVE VEĆE, a jedan SUPLEMENT platila 1.000 EVRA!

Objavio: RHT
24/12/2022 1:30 PM

Tamara Đurić neko je ko ulaže u sebe i trudi se da uvek izgleda dobro, a mediji sada pišu i da je odlučila da ugradi veće silikone u grudi.

Foto: Instagram/Printscreen

Tamara Đurić nedavno se pojavila u jednoj novogodišnjoj emisiji i sumirala utiske o godini koju polako ostavljamo za nama. Tada je govorila o svojoj ćerki, bivšem mužu koji je nedavno lišen slobode, ali i novoj ljubavi.

Poznata kao neko ko vrlo vodi računa o sebi i svom izgledu, te da je u bilo koje doba dana možemo videti tip top doteranu, Tamara je sada odlučila da još jednom poseti plastičnog hirurga. Kako domaći mediji prenose, ona je odlučila da ugradi veće silikone, odnosno poveća ih sa 800 na 1200 kubika. Pored toga, ona je odnedavno počela da koristi hormon rasta, koji uzima ni manje ni više nego svetski poznata pevačica Madona.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta očigledno prati trendove i po svemu sudeći se dobro informiše kako bi produžila svoju lepotu i vitkost, pa ne žali da mesečno za ovaj moćan anabolik daje i do 1.000 evra. Da bi svoje telo održala u top-formi, ona ne izlazi iz teretane, čemu svedoče i fotografije koje svakodnevno postavlja na društvenim mrežama kako vežba.

Podsetimo, Tamara Đurić se nikada nije libila da prizna da šta je sve radila na sebi. Ipak, javnost je zabrinula kada je opercija zadnjice kojoj se podvrgla pošla po zlu, a starleta jedva izvukla živu glavu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS