calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

Zvezdan Slavnić BESAN na Anđelu! “IMAMO PROBLEM, OVO NIJE IGRA!” Evo šta joj tačno zamera

Objavio: RHT
24/12/2022 12:15 PM

Bez dlake na jeziku

Foto: printscreen video YouTube

On je zamerio Anđeli njeno ponašanje prema njemu

Neću da se rasravljamo. Ne želim da te nerviram. Hoću da budem dobra prema tebi, smatram da zaslužuješ moje poštovanje, koje ja imam sa tvoje strane. Smatram da si po prirodi nervozan – rekla je Anđela.

Moraš da razmišljaš svojom glavicom. Meni ovo nije igra. Nemoj da me utišavaš – kazao je Zvedan.

– Neću da se blamiramo i da nas slušaju – rekla je Anđela.

Iznervirala si me trideset puta. Ja mogu da iskočim iz ove kože. Danima se družimo, opet radiš sve isto. Zagrlio te nisam, a ni pomazio. Anđela, nije bilo tako, kao što si rekla. Mazim te za kosu, hranim te, a onda je problem kada te dodirnem po ruci. Tražim samo poštovanje – istakao je Zvezdan.

– Kakve to veze ima sa poštovanjem? – upitala je Anđela.

– Ima, danas smo uradili mnogo stvari, koje mogu da se protumače na drugačiji način – rekao je Zvezdan.

Ja to radim svaki dan, a ti mi praviš ovakve scene. Meni nisu potrebna tvoja izvinjenja, sa tim mogu du*e da obrišem. Ja mogu samo zbog tebe da dolazim u ovo stanje, a ti me teraš ulazim u njega. Ljudi kada se svađaju, svađaju se zbog sitnica. Kada se desi velika stvar, ili se prelazi preko toga, ili ne – rekao je Zvezdan.

– Ne želim svađu, shvati da me to odbija. Ja sam istrošena – kazala je Anđela.

Sve ili ništa. Ako si već istrošena, onda dobr. Imamo problem, jer se ponašaš ružno prema meni – rekao je Zvezdan.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS