calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!”

DVORAC ŽELJKA MITROVIĆA OSTAVIO SVE BEZ DAHA! JEDNA PROSTORIJA POSEBNO PRIVUKLA PAŽNJU (FOTO)

Objavio: RHT
23/12/2022 2:24 PM

Dvorac Željka Mitrovića biće najsraskošnija građevina u prestonici.

Foto: Screenshot Youtube

Ova impozantna građevina nalazi se u eltinom delu beograda, odnosno u Užičkoj ulici na Dedinju, a koliko će ovaj dvorac biti ogroman najbolje svedoče fotografije od kojih zastaje dah. Budući da su na mrežama osvanule fotografije završnog projekta na kojima se vidi kako će velelepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik “Pink” imperije Željko Mitrović postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

Naime, kako se navodi na „Globaldesignnews.com“ , čitav tim arhitekta angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila. Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV „Pink“ postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice, kao i prelep prizor za posmatrače i prolaznike. Takođe, kako se dalje navodi, za Mitrovića poseban izazov predstavlja da tradiciju uklopi sa modernim imperativima života, te posebnu pažnju iziskuje adaptacija prostora svakodnevnim potrebama.

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti, poput koncerata, studio, fitnes i SPA zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a posebno iznenađenje, na spratu pored sobe za goste, biće i beauty salon. Osim toga, projekat nosi naziv „Back to the Future“ , što se savršeno uklapa sa konceptom koji imaju Željko i njegov tim stručnih saradnika, a nesumnjivo će ovo biti jedna od najlepših kuća u čitavom reginu, čim se realizuju svi radovi.

Izvor: svet-scandal.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS