calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

NOVI ESTRADNI RAT! PRŠTI NA SVE STRANE

Objavio: RHT
20/12/2022 11:30 PM

Vukelićva važi za osobu koja bez premca kaže ono što misli i uvek joj ide za rukom da napravi opšti haos, a sada je rešila ponovo da se obračuna sa kolegom.

Foto: Ilustracija HYPETV

Pre par dana nastao je pravi estradni rat na domaćoj sceni. Mnogo optužbi, uvreda, prozivki, teških reči i sukobljavanja između pevačice Vesne Vukelić Vendi i njenog kolege, pevača Ere Ojdanića. 

Upravo taj sukob proizašao je kada je Vendi optužila Eru da je latentni gej, a on joj je predložio da je vodi kod doktora, zato što sumnja “da nije zglajsnula od trube”, a ona je sada rešila da se oglasi za Alo! i na sebi svojstven način zada novi udarac Ojdaniću.

Foto: Printscreen YouTube

Da ovom ozbiljnom sukobu još uvek nije došao kraj očigledno je, s obzirom da se Vukelićeva sada oglasila za Alo! i rešila da iznese novu teoriju o pomenutom pevaču.

– Ne znam zašto se Era breca?! Neka trubu spominje, u ovom digitalnom vremenu. To je oblik sprave koju je on koristio za penetraciju žena kod kojih inače ima veliki kredit. Mislim da su mu se žene smučile i da je poželeo da bude moderan. To je valjda razlog zašto se tekstilno promenio, nosi sve usko, lasteks ne skida, helanke ne skida, likra mu je omiljena. Počeo je i da vrcka, njiše kukovima dok hoda, ne skida hiperbolični osmeh sa lica. Čudi me da ga nisu do sada oteli Amerikanci koliko se rascvetao kao bulka. Amerikanci vole sve što je agresivno. – žestoko je Vendi prekomentarisala Ojdanića i istakla: “Razbucaću Eru kao bugarsku skupštinu!”.

Foto: Instagram

– On hoće i dalje da mami muške poglede i da se vrcka pred njima, a mi da ne vidimo taj njegov opijum za muškarce i da nas pretumbava po principu obrni – okreni. Za njega idu diverzije, ubacim mu minobacač i lego i završim posao. – zaključila je Vendi za Alo!

Inače, Vesna Vukelić je nedavno izdala knjigu (roman) “Misterija crne žene”, koja od samog početka pa sve do sada ne prestaje da intrigira javnost, a jednom prilikom je istakla da je na njoj temeljno radila i da ista sadrži sva uputstva kako pobediti zlo.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS