calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

MOJ ZADATAK JE DA UBIJAM RUSE! Ukrajinski teniser sad upravlja DRONOVIMA: Sport mi je pomogao u ratu!

Objavio: RHT
18/12/2022 8:35 AM

Ukrajinski teniseri Aleks Dolgopolov i Sergej Stahovski stavili su se na raspolaganje otadžbini čim je počeo rat u Ukrajini, a koristili su i svoju popularnost kako bi prijatelje i kolege zamolili za pomoć. Takođe, bili su i vrlo glasni u kritikama svih onih koji nisu dali otvoreno podršku Ukrajini, dok istovremeno stižu da daju i intervjue uživo sa ratišta, u kojima obaveštavaju narod kako i dokle se napreduje u odbrani zemlje.

Foto: Screenshot Instagram

“Svuda su miševi, nije bilo toaleta, koristili smo rupu, dok smo grejali i vodu da se okupamo…”, rekao je Doglopolov za britanski tabloid “Dejli Mejl” i dodao: “To je selo iz koga je većina ljudi pobegla, ostala je samo starija žena koja nam je davala grožđe. Odatle smo išli u misije”.

“Rat je potpuni haos”, rekao je Aleksandar Doglopolov koji u ratu upravlja dronovima, a bez dlake na jeziku govori o stradanju ruskih vojnika: “Tenis me je spremio za život. Brzo se razmišlja i mogu da odlučujem pod pritiskom, ne paničim. Mnoge stvari koje sam naučio u tenisu – koristim u ratu. Svi smo mi adaptibilna stvorenja, prvo si u šoku, a onda se smiriš i radiš svj posao. Greške mogu da te koštaju života”.

Dolgopolov je ispričao da do marta nikada nije držao pušku, a od tada je ispalio bar 10.000 metaka, dodajući da pored kontrole dronova – učestvuje i u borbama “prsa u prsa” na ratištu. Ali, dronovi su prioritet: “Moraš da budeš pametan da Rusi ne primete dronove. Komplikovano je. Znaš da oni hoće da te ubiju, a ti moraš njih. Nekada oni obore naše, nekada mi njihove… Vidim šta se dešava i morali smo da ubijemo neprijatelje iz druge jedinice koje su nam blizu. Ubijamo njihove ljude dronovima sa 50 ili 100 metara. Nisu pred tobom, ali i dalje moraš da ih ubiješ i da budeš pažljiv”.

MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS