calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

STOJA ŽESTOKO OPLELA PO KOLEGAMA: “Ne vidim sebe u društvu nevažnih ljudi, ne postoje estradna prijateljstva”!

Objavio: RHT
18/12/2022 12:00 PM

Te uobražene ne primećujem

Foto: ATA Images

Posle duže medijske ilegale Stojanka Novaković Stoja objasnila je zašto ne želi da se druži sa kolegama i dolazi u emisije.

-Ja ne mogu da se pojavljujem tamo gde su nebitne face. Nekad se znalo gde se pojavljuju pevači, gde sportisti, a je ne vidim sebe u društvu nekih nevažnih ljudi. Ne bih da vređam, ali znate o kome i čemu pričam. Ne snalazim se najbolje u tom okruženju, ne možemo svi biti u istom košu. Ima me svuda samo me nema u medijima. Kad nemam ništa novo da predstavim, zašto bih se pojavljivala. Ja nisam žena od skandala, a kad toga nema, mediji nisu ni zainteresovani.

FOTO:YOUTUBE/PRINTSCREEN

Šta kažeš za pomirenje Dragane i Seke?

-Ispratila sam to, naravno, Lepo je to. Radujem se da je posle toliko godina došlo do pomirenja. Za deset godina čovek sazri.

Priča se da si ti kraljica bakšiša?

-Jao, sad su svi kraljevi i kraljice bakšiša. Ispašće da se guram. Nisam ja to. Ja sam kraljica svog posla. Volim da zabavljam publiku. Od bakšiša se nisam obogatila. Ne radim puno veselja, samo ako neko baš ima para. Ne mogu da idem sa veselja na veselje, to zaista ne mogu. 

Opet variraš sa kilažom, jel se to vraća stara Stoja? Tamna kosa, obline?

-Možda se opet vratim u plavo, ne držite me za reč. A sa kilažom uvek variram, pa i sad. Nikad više neću biti mršava. Nemam volju za treningom. Ja ne volim da se patim, volim da jedem. Jedva čekam Božić da se dobro najedem. Sad idem kod zubara, radim zube, pa i da hoću da pošteno jedem, ne mogu. A opet ništa nisam smršala.

Foto: Printscreen

Kakve su kolege prema tebi? Ima li više nadobudnih ili ljubaznih kad se sretnete?

Te uobražene ne primećujem, gledam svoja posla. Svi uspešni ljudi koji nemaju neki kompleks se javljaju jedni drugima. Što se tiče mladih, sve ih je više, i ne znam više ko je ko, pa ne mogu sve ni da ih primetim.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS