calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu

SKANDAL KOJI JE PROŠLE NOĆI DRMAO BALKAN: Bora Santana otkrio istinu o odnosu sa Sanjom, a evo šta kaže o vezi sa Milicom Kemez!

Objavio: RHT
17/12/2022 11:00 PM

Spektakularna “Zadrugovozija” protekle noći srušila je sve rekorde gledanosti, a mnoga dešavanja su poremetila odnose u kući, ali i u spoljnjem svetu.

Foto: Printscreen YouTube

Naime, Milica Kemez, koja je bila jedan od članova žirija, kako sama kaže “navukla je na tanak led” Sanju Grujić, koja nije znala adekvatno da odgovori na njeno pitanje, a tiče se intimnog odnosa sa Borom Santanom, koji je takođe bio deo stručnog žirija.

Foto: Printscreen

Ovaj odnos nedavno je bio tema domaćih medija, ali prethodne noći. Isplivali su novi detalji koje Sanja, koliko god da se trudila, nije uspela da sakrije. Bora i Milica, iako nisu bili zajedno u periodu kada je Grujićeva bila “aktuelna”, ušli su u sukob zbog priča koje se ne poklapaju. Tokom reklama su se žestoko posvađali i najavili jedan drugom ozbiljan razgovor nakon takmičenja.

Foto: Instagram/Printscreen

Kontaktirali smo Boru Santanu, kako bi prokomentarisao dešavanja od sinoć, sada kada su se smirile strasti i priznao šta je istina o intimnom činu sa Sanjom Grujić.

-Svađa sa Milicom nije ništa strašno, mi uvek pričamo lepo u četri zida i rešimo sve probleme. Što se tiče Sanje, želim joj sve najlepše sa Markom, ništa ne bih dodavao tu, neka bude kako je rečeno sinoć – izjavio je Bora za Pink.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS