calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Uroš Čertić POVREĐEN! ŠOKIRAO OBJAŠNJENJEM ŠTA MU SE DESILO

Objavio: RHT
17/12/2022 8:45 PM

Uroš Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje..

Foto: Printscreen Pink

Uroš Ćertić, sada već bivši zadrugar diskvalifikovan je iz “Zadruge 6” nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on je sada sve zabrinuo svojom objavom na društvenim mrežama.

Naime, zadrugar se oglasio iz bolnice sa vidno povijenom rukom nakon poduhvata. Kako možemo pretpostaviti po njegovoj insinuaciji, u pitanju je vakcina.

Ćertić je svima poručio i izrazio zahvalnost putem objave:

– Na planeti najviše cenim profesiju i dušu doktora. Vi ste blago! U ime svih kaskadera.

Inače, Ćertić se nakon skandalozne diskvalifikacije obratio mnogobrojnim zbunjenim fanovima. On je objasnio ono što je zanimalo mnoge:

– Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim. – rekao je Ćertić.

Podsetimo, tokom učešća u Zadruzi 6, Uroš Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Još na početku rijalitija imao je incident sa Kristijanom Golubovićem i Bugarinom, zbog čega su oni diskvalifikovani, a Ćertić se sa navodnim povredama glave vratio da bude deo rijalitija.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS