calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN

BILA U ZADRUZI, ODJEDNOM NESTALA: Poznata po rečenici “Ja sam majka sedmoro dece”, a evo u kakvom je stanju danas uhvaćena!

Objavio: RHT
17/12/2022 7:00 PM

Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratii brojni skandali…

Foto: Printscreen Instagram

Marina Dančo, poznatija kao majka šestoro dece koja je učestvovala u emisiji “Brak na neviđeno” bila je na meti ekipe emisije “Paparaco lov”, koja je uspela da usnimi nekadašnju učesnicu i rijalitija Zadruga.

Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratii brojni skandali, rodila i sedmo dete, a da je ponovo u drugom stanju otkrila je pri ulasku na imanje u Šimanovcima koje je ubrzo, zbog trudnoće, i napustila. Paparaci su je sada snimili u trenutku kada je dolazila u hotel u kojem se snima emisija koja ju je proslavila, i tom prilikom snimila i muškarca, koji je sa njom učestvovao u emisiji “Brak na neviđeno”.

Foto: Printscreen

Ponašao se veoma džentlmenski, pridržao joj je jaknu i pomogao da se obuče, a potom su otišli u jedan restoran gde su se odlično zabavljali.

Foto: Printscreen

Marina je po svemu sudeći, zadržala svoj prepoznatljivi izgled, a mnogi su stava da se bivša rijasliti učesnica, nije ni trunku promenila.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS