calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UDARILA NA BLOGERKU: Zorannah šalje pogrešnu poruku, živeti u Srbiji ništa ne fali!

Objavio: RHT
17/08/2021 5:09 PM

Izjava poznate blogerke Zorane Jovanović da nikada ne bi bila u vezi sa muškarcem koji živi u Srbiji, šokirala je pevačicu Aleksandru Mladenović koja je u tom trenutku sedela s njom u emisiji. Aleksandra je sada prokomentarisala ovu Zoraninu izjavu.

Mladenovićeva, koja je i tada u emisiji bila vidno zgrožena ovom izvalom Zorane Jovanović, sada je dala obrazloženje za svoju reakciju:

– Imala sam šokiran izraz lica kada je to rekla. Divna je devojka i mislim da nije ništa loše mislila. Nisam je posle pitala šta je želela time da kaže. Poslala je pogrešnu poruku. Ne fali nam ništa u Srbiji, mi smo vesela nacija – rekla je Aleksandra, koja nema problem s tim da ima dečka iz Srbije, pa je otkrila da da je zaljubljena:

– Zaljubila sam se malo, ali videćemo, nisam u vezi, krčka se – rekla je Aleksandra

– Desilo se nekoliko puta da sam zaplakala dok sam pevala. Sada sam vesela i đuskam i igram, srećna sam što ponovo radimo. Volim sve da pevam, a za svoju dušu najviše starije pesme, dvojke – rekla je pevačica, koja vodi računa o ishrani zbog kilograma.

– Još vodim računa o ishrani, ali se slabije pridržavam otkako su krenuli nastupi. Svakako ću smršati sada kada sam krenula da đuskam, već se dovodim u red. Počela sam i da treniram – tvrdi ona, a Mladenovićkina drugarica je i Sandra Rešić koja je učestvovala u četvrtoj sezoni „Zadruge”.

– Čule smo se, ali se nismo još videle. Pratila sam koliko sam mogla, navijala sam za nju, imala je moju podršku. Nije ni ona očekivala ovaj plasman, mislim da je super prošla – rekla je pevačica, koja ni po koju cenu ne bi ušla u zadrugu.

Aleksandra, iako je zaljubljena, nije ostala uzdržana na pitanje ko je najveći šmeker na našoj domaćoj sceni.

‒ Vuk Kostić! Njegova harizma i energija su neverovatne, a sada ga je prešao Miloš Biković. Ja sam u timu Maraš, ne Baća – rekla je pevačica kroz smeh.

 

Izvor: KURIR/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS