calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu”

ZAPROSIO JE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Postoji poseban razlog zašt baš na tom mestu!

Objavio: RHT
15/12/2022 2:30 PM

Iako je bila prilično zbunjena, postoji poseban razlog zašto je dečko zaprosio baš na autobuskoj stanici

Hana Dobson je sa dečkom Dominikom šetala ulicom Pilrig u Edimburgu, kada je on izvadio prsten i zaprosio je.

To se zapravo desilo tačno šest godina nakon što se par prvi put sreo na istom mestu.

Govoreći o prosidbi, Hana je rekla: „Moj dečko Dominik i ja smo se upoznali pre pet i po godina na autobuskoj stanici u ulici Pilrig. „Trebalo nam je dosta vremena da smognemo hrabrosti da razgovaramo jedno sa drugim, ali kada smo to konačno uradili, bilo je u autobusu broj 11.

„Danas je on otišao i uredio stajalište gde smo se sreli i zaprosio me. Rekla sam da.” Romantični Dominik je autobusku stanicu ukrasio ogromnim vencem i svećama u fenjerima kako bi trenutak bio poseban. Nakon što su čuli da će iskoristiti autobusku stanicu da bi zaprosio deovojku, iz  Lotijan Buses-a je stigla poruka: „Pa, ovo je pošteno zagrejalo naša srca. „Ogromne čestitke Hani i Dominiku od svih iz tima Lotijan, i hvala vam što ste podelili ovaj divan trenutak sa nama. 
 

Ljudi koji su priču ispratili na društvenim mrežama ostali su oduševljeni, a mnogi su morali i da prokomentarišu fantastičnu ideju. 

“Čestitam vam oboje! Kakva divna priča i divan predlog”, napisao je jedan komentator. Drugi je dodao: “Ovo je tako dirljivo, ogromne čestitke za vas oboje.”

Bili je i onih koji su rekli da odavno nisu čuli ništa lepše, dok su drugi dodali da bi romansa na autobuskoj stanici mogla da bude dobar znak za dug i srećan brak. Jedan komentar je posebno dragocen i glasi: “Čestitam vam oboje. Slično smo se sreli  1975. iza autobusa. U braku smo 42 godine.”

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS