calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SVAKA ČAST! Ana pozvala Marinu na more i počele su da se intezivno druže! Lazić poludeo zbog toga!

Objavio: RHT
15/08/2021 9:09 AM

Darko Lazić uživa u ljubavi sa devojkom Barbarom Bobak, a za to vreme njegove bivše Ana Sević i Marina Gagić postale su veoma bliske.

Marina Gagić, Darko Lazić i Ana Sević-Foto:Printscreen Instagram

Ana Sević čitavog leta je sa suprugom Daniejelom i ćerkama u Grčkoj, gde su iznajmili i kuću. A kako je sada i Marina sa sinom otišla tamo, Ana ih je pozvala u njihov smeštaj:

Ana Sević-Foto:Printscreen Instagram

– Ana je kontaktirala Marinu jer je shvatila da je ona jedna normalna devojka i da je prošla sa Darkom kroz iste muke. Ona poštuje što Marina nikada nije rekla ništa loše o njoj, iako je imala priliku. Pošto Darko retko viđa decu i nemoguće je da se Lorena i Aleksej sretnu, Ana je želela da im da priliku da makar na moru budu zajedno – priča dobro obaveten izvor:

– Danijel je rekao da je to super ideja i da nema ništa protiv da pozovu Marinu da dođu kod njih u kuću, jer je velika i ima mesta za sve – kaže izvor i dodaje da je Marina od Ane tražila i advokata jer ne želi da trpi Darkove gluposti. Obe je izigrao, deci se ne posvećuje kako treba, pa je na njima sada da brat i sestra izgrade odnos

IZVOR:ALO/hypebih.ba. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS