calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO)

“VRAČARSKA GRUPA”: Produžen pritvor za 16 pripadnika kriminalne grupe sa Vračara!

Objavio: RHT
14/12/2022 11:37 AM

Specijalni sud produžio je za još 30 dana pritvor šesnaestorici osumnjičenih pripadnika organizovane kriminalne grupe Vračarci, koji se sumnjiče za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava.

Video screenshot

Pritvor je petnaestorici okrivljenih produžen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi boravkom na slobodi uticali na svedoke i saučesnike, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti, rečeno je u tom sudu.

Osumnjičenom Drašku Nikoliću pritvor je produžen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio krivično delo.

Pritvor je pored Nikolića produžen Nedeljku Todoroviću, Luki Ceroviću, Aleksandru Miloševiću, Aleksandru Neumovskom, Vladanu Miketiću, Darku Miletiću, Đorđu Kneževiću, Ivi Bukljašu, Jovanu Bošnjaku, Nikoli Kačareviću, Marku Taciću, Nikoli Božoviću, Radivoju Jovanoviću, Stevanu Mandariću i Nikoli Vukojeviću.

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu u ovom slučaju protiv ukupno 38 osoba.

Kao vođe grupe Vračarci označeni su Nikola Vušović koji se nalazi u bekstvu i Uroš Pipevski koji je uhapšen u Portugalu.

Grupa se tereti za ubistva Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragan Ristića i za pokušaj ubistva Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andriju Zarića, Arsenija Stefanovića i sada pokojnog Lazara Vukićevića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS