calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKANDALČINA: Devito i Jala Brat optuženi za krađu teksta? Srpski reper ih razotkrio! (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
14/12/2022 4:30 PM

Srpski muzičar u usponu poznatiji pod imenom Teddy Bear Ofcl optužio je dvojicu kolega za „krađu teksta“.

Foto: Printscreen

Na meti zbog krađe teksta ovaj put su se našla dva muzičara, (tzv. repera) poznatiji po umjetničkim imenima Devito i Jala Brat. 

Na domaćoj estradnoj sceni česti su slučajevi plagiranja muzike, pa čak i krađe tekstova.

Srpski muzičar u usponu poznatiji pod imenom Teddy Bear Ofcl optužio je dvojicu kolega za „krađu teksta“. Naime, kako muzičar tvrdi tekst njegove pesme „U vili“ i tekst nove pjesme Devita i Jale Brata „Shake it“, koja je izašla mjesec dana kasnije imaju stihove sa istim značenjem. Muzičar se po pitanju spornog teksta oglasio na društvenim mrežama i izazvao lavinu reakcija.

Foto: Printscreen

Zanimljivo je da nije prvi put da se ovakve optužbe na račun Jale Brata plasiraju u javnost. Muzičar je, dobar deo svojih pesama plagirao i tako na račun svetskih hitova, u nedostatku sopstvene kreativnosti, „zaradio“ slavu na domaćoj muzičkoj sceni.

U nastavku poslušajte obe pesme, pa sami prosudite.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS