calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO)

KOSOVO: Porodica uhapšenog Pantića nema informacije o njemu, zabrinuta za njegovo zdravlje!

Objavio: RHT
12/12/2022 1:02 PM

Porodica Dejana Pantića, bivšeg pripadnika kosovoske policije kojeg je u subotu uhapsila kosovska policija na Jarinju, kaže da od trenutka hapšenja nema nikakve informacije o njemu i da je zabrinuta za njegovo zdravlje.

Foto: Screenshot Youtube

Članovi porodice Pantić rekli su da ni advokat koje su angažovali nije uspeo da vidi Pantića niti da dođe do informacija gde se on nalazi i za šta ga policija tereti, a Pantić nije dobio pravo na poziv nakon hapšenja.

Napominju da je Pantić težak srčani bolesnik i da mu je pre tri meseca ugrađen stent u Valjevu.

„Njemu su potrebni lekovi koje pije nakon ugradnje stenta, kao i terapija za hipertenziju i slabost srca koju mora redovno da uzima. Zabrinuti smo za njegovo zdravlje. Porodica od momenta hapšenja nema nikakve informacije o njemu, ni u kakvom je stanju ni gde se nalazi i nemamo način da mu dostavimo lekove. Lekove nije uspeo da mu dostavi ni advokat koga smo angažovali”, navode iz porodice Pantić.

Kako dodaju, jedino što znaju je ono što su čuli u medijima od ministra unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjala Svečlje, koji je rekao da je Pantić uhapšen pod sumjnom da je „organizovao teroristički napad na prostorije Opštinske izborne komisije” na severu KiM, kada su napadnuti službenici Centralne izborne komisije i policajci. „Ne znamo ni da li je odveden u Prištinu ili je sproveden u bazu u Leposaviću, ništa ne možemo da saznamo. On nije učestvovao ni u kakvim nemirima”, kažu iz porodice.

Iz porodice Pantić očekuju da će se on brzo vratiti kući i da će ova nepravda ili greška ubrzo biti ispravljena. „Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, ljudima iz Kancelarije za KiM i našim sugrađanima na ogromnoj podršci”, poručuju iz porodice.

Pripadnici kosovske policije uhapsili su u subotu na administrativnom prelazu Jarinje Dejana Pantića, bivšeg pripadnika kosovske policije, koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici.

Nakon hapšenja Pantića, Srbi sa severa KiM okupili su se i postavili barikade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS