calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos

“PA BIO JE I RED, NIJE SE ŽENIO 6 MESECI SIGURNO”: Darko Lazić se oglasio prvi put nakon tajnog venčanja!

Objavio: RHT
12/12/2022 9:00 AM

Njegov buran život ne prestaje da intrigira javnost

Foto: Printscreen Instagram

Kao bomba je odjeknula vest da je popularni pevač Darko Lazić prethodne nedelje ponovo stao na “ludi kamen”. 

Mnoge je začudilo to što je Darko odlučio da nakon kratke veze oženi Katarinu, pogotovo jer je pre nje imao dugu vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, pre koje je imao veridbu sa Marinom Gagić, a iza sebe ima i brak sa Anom Sević.

Dok korisnici društvenih mreža komentarišu folkerov buran život, on je odlučio da se našali, te je na svom Instagram profilu prokomentarisao navode o novoj ženidbi.

Foto: Printscreen Instagram

– E, nismo vam rekli. Oženio se Darko Lazić! Pa bio je i red, nije se ženio šest meseci sigurno – piše na fotografiji koju je i pevač podelio.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS