calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

UPOZNAVANJE MOŽE BITI JEDNA VELIKA NEPOZNANICA: Izašla je na sastanak dva puta, a nakon tri meseca je dobila šokantnu poruku!

Objavio: RHT
11/12/2022 2:00 PM

Devojka je otišla na dva sastanka sa muškarcem koji je ponovo kontaktirao tek tri meseca kasnije. Nećete verovati zašto.

Foto: Pintrest

Ko od nas nije imao neuspešan sastanak? Razloga za takva razočarenja može biti mnogo, čiji izvor leži u potencijalnom partneru, ali ponekad i u nama samima. Ispostavlja se da ne samo da sami sastanci mogu biti iznenađujući, već i događaji koji su se desili nakon njih.

Tiktokerka po imenu Adel je saznala za ovo i odlučila da svoju neobičnu priču podeli na društvenim mrežama. Devojka koja se zove @adelenothesinger na TikToku opisala je šta joj se dogodilo.

Neočekivano se javio posle tri meseca

Mlada žena je u septembru otišla na dva sastanka sa momkom, ali nije bilo varnice i Adel je pomislila da se poznanstvo na tome završilo. Neočekivano, čovek ju je kontaktirao posle tri meseca. Napisao joj je poruku koja ju je oborila s nogu. Tiktokerka je prikazala sadržaj u videu koji je do sada pogledalo skoro 750.000. korisnika interneta.

“Hej Adel, kako si? Napravio sam bilans svojih troškova i video da sam ja taj koji je platio naše večere – ukupno je ispalo oko 110 evra. Možete mi poslati novac na moj pejpal”, stoji poruka koju je Adel prikazala kao snimak ekrana.

@adelenothesinger

Replying to @Carla Gromotka idk what to say hahaha and btw he’s Turkish who grew up in Germany

♬ original sound – <3

“Potrošio je previše novca”

Ispod snimka devojke odmah se pojavilo mnoštvo pitanja kako je dečaku odgovorila. Adel ga je pitala da li se šali. Odgovorio je da je bio potpuno ozbiljan i da je jednostavno potrošio previše novca na njihova dva sastanka. On je takođe dodao da tokom ovakvih sastanaka samo jedna strana ne treba da plati i on je navikao na ravnopravnost po ovom pitanju.

Kao dokaz, Adel je objavila još jedan snimak ekrana njegovog odgovora.

Mišljenja korisnika interneta bila su podeljena. Neki su bili ogorčeni njegovim zahtevnim stavom, drugi su odlučili da je podela troškova na pola najpravednija.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS