calendar

Utorak 2. Jul, 2023

LEO MESI POSLE UTAKMICE POLUDEO: “ŠTA JE BILO BUDALO? AJDE BEŽI!” Kamere zabeležile, a evo i sa kim je bio u klinču! (VIDEO)

Objavio: RHT
10/12/2022 11:15 AM

Argentinski fudbaler Lionel Mesi posvađao se sa protivnikom dok je davao izjavu nakon pobede.

Foto: Screenshot Twitter

Morali su Argentinci da igraju produžetke, pa zatim i da bolje izvode penale kako bi stigli do meča protiv Hrvatske. Sve to je prilično iznerviralo Lionela Mesija koji je na kraju utakmice izgubio živce. O tome govori i snimak koji je nastao dok se čekala izjava sjajnog Argentinca, a umesto analize meča uhvaćena je njegova rasprava.

Šta gledaš, budalo? Ajde, produži dalje!”, vikao je Lionel Mesi ka nekome od protivničkih igrača iako je već bio u programu. Novinar koji je želeo da mu psotavi pitanje u nekoliko navrata probao je da prekine ovaj verbalni obračun Argentinca, ali nije uspeo u tome, Mesi je ispričao sve što ima.

Po informacijama do kojih su došli strani mediji, Lionel Mesi našao se u “okršaju” sa Veghorstom. Snažni napadač Holandije želeo je da priđe argentinskom fudbaleru i da popriča sa njim, ali jedan od najboljih igrača svih vremena nije bio raspoložen za to. Možda su razlog za to dva gola koja je Holanđanin postigao u finišu susreta, možda neka od čarki koje smo na terenu videli u samom finišu, a možda i nešto sasvim treće.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS