calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav!

U KOSOVSKOJ MITROVICI MIRNO ALI NAPETO! LJUDI SE BOJE NOVOG UPADA KOSOVSKIH SPECIJALACA

Objavio: RHT
09/12/2022 11:30 AM

U severnom delu Kosovske Mitrovice je, posle sinoćnjeg upada specijalnih jedinica policije tzv. Kosova, mirno. Nema incidenata, okupljeni građani su se razišli, ali je napaeto.

Foto: Screenshot Youtube

Oko 300 specijalaca tzv. Kosova, u pratnji brojnih oklopnih vozila, ušlo je sinoć iz pravca južnog dela Kosovske Mitrovice u severni deo grada. Specijalci su se rasporedili po obodu grada i blokirali severni deo Mitrovice.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je sinoć na vanrednoj konferenciji za novinare da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nastavio, upadom kosovske policije na sever Kosmeta, sa protivpravnim i nasilnim akcijama koje imaju za cilj okupaciju severa KiM.

Petković je rekao da su, prema saznanjima Beograda, više od 300, do 350 policajaca, što patrolnih sa pancirima, što pripadnika ROSU sa dugim cevima i pod punom ratnom opremom, oko 20.30 časova upali na sever i to iz pravca Južne Mitrovice ka Bošnjačkoj mahali.

Petković je rekao da će Beograd razmotriti, u skladu sa Rezolucijom 1244, povratak do 1.000 naših bezbednosnih snaga na prostor Kosova i Metohije.

Izvor: HEPI TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS