calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO)

Predsednik Vučić seo za volan automobila budućnosti pa nasmejao prisutne “Ja sam seljak čovek, naučio sam na menjač!”

Objavio: RHT
08/12/2022 11:46 AM

Predsedniku Aleksandru Vučiću je predstavnik kompanije “Rivijan” pokazao jedan model vozila, a zbog veličine gepeka, koji se nalazi u prednjem delu vozila, našalio se da može da posluži i kao bazen za decu.

Foto: Screenshot Youtube

Vučić je seo za volan automobila, čija tabla je u potpunosti digitalizovana i u koju je ugrađen i gugl asistent Aleksa, i opet se našalio:

– Ja sam seljak čovek, naučio sam na menjač – rekao je on.

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Beogradu svečanom otvaranju tehnološkog centra američkog proizvođača električnih vozila Rivijan.

Rivijan sa sedištem u Kaliforniji, poznat po proizvodnji električnih kamioneta i terenaca, u septembru je zvanično najavio da u Beogradu otvara svoj centar za istraživanje i razvoj sa namerom da zaposli lokalni tehnički kadar i inženjere iz automobilske industrije.

Kompanija će u Srbiji, kako je ranije objavljeno, poslovati pod imenom Rivian SE Europe d.o.o. Beograd.

Kompanija Rivian je osnovana 2009. i bavi se dizajniranjem i proizvodnjom električnih vozila. Prvi modeli vozila su R1T, “pik ap trak” sa dva reda sedišta za pet putnika, koji je proglašen najboljim vozilom u svojoj kategoriji, kao i R1S, SUV sa tri reda sedišta za sedam putnika. 

Vozila R1T i R1S opremljena su naprednim tehnološkim sistemima, uključujući elektroniku vozila, akumulator, električni pogon, šasiju, Driver+ napredni sistem pomoći vozača (ADAS) i digitalno upravljanje.

Izvor: Večernje Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS