calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan!

“NIKADA NE BIH PEVALA PESMU KAO ŠTO SU GAĆICE”: Jellena potkačila Gogu Sekulić!

Objavio: RHT
07/12/2022 2:00 PM

Pevačica drži nivo

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena u proteklom periodu vredno je radila na novom projektu, a sada je konačno i objavila pesmu zanimljivog naziva „La Pijanista“ za koju je spot radila punih šest meseci.

– Dočekali smo konačno da izađe nova pesma, trebalo je da snimimo spot na Zlatiboru, zatim smo prešli na Beograd, neki misle da je ovo snimljeno u Vrnjačkoj Banji, ali nije. Snimljeno je ovde u Topčideru – objasnila je pevačica.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica ne krije da je u današnje vreme veliki rizik snimiti novu pesmu i da na svojim nastupima uglavnom peva stare hitove kako svoje, tako i svojih kolega.

Na nastupima skorno ni jednu novu pesmu ne pevam, jer su to sve ljudi koji slušaju stare hitove, starija generacija. Sa tim pesmama pravimo sjajnu atmosferu – rekla je Jelena, pa usput prokomentarisala i stari hit Goge Sekulić „Gaćice“.

Foto: Printscreen Instagram

Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese. Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu „Postepeno“ koju mi i danas traže – iskreno je odgovorila pevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS