calendar

Subota 28. Septembar, 2023

ULOŽIO BOGATSTVO U RENOVIRANJE: Mirko Šijan postao ugostitelj!

Objavio: RHT
06/12/2022 12:30 PM

Dobro mu ide

FOTO: ATA Images

Mirko Šijan rešio je da se baci na ugostiteljstvo i sa najboljim drugom otvorio kafić na Čukarici. 

Kako izvor blizak ovom kontroverznom momku otkriva, Šijan je dobio veliku podršku majke Goce Božinovske , a u renoviranje lokala uložio je veliku sumu novca.

FOTO: ATA Images

– Mirko je oduvek želeo da otvori svoj lokal kako bi imao sigurnu zaradu, a kada mu se ukazala prilika da preuzme kafić od jednog svog poznanika, prihvatio je bez razmišljanja. Pozvao je prijatelja i pitao ga je da li želi da mu se pridruži. Dogovorili su se oko podele poslova, a potom angažovali tim koji je kroz dve nedelje potpuno renovirao prostor – kaže izvor i otkriva da se Gocin naslednik pokazao odlično u novom biznisu. 

 Iako nije bio siguran da će mu posao krenuti, pokazao je da se odlično snalazi. Često i sam ode u nabavku i brine se o finasijama iako ima menadžera. Osim toga, njegova trudna verenica mu pravi društvo i nema dana da oni bar na nekoliko sati nisu u lokalu sa svojim prijateljima – zaključuje izvor za Alo.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Mirkom koji nije želeo da komentariše papreno ulaganje u novi lokal. 

 Istina je da sam otvorio lokal sa dobrim drugom, ali zaista ne bih pričao o troškovima i zaradi – rekao nam je Šijan.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS