calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

DEDA MILOVAN ŠOKIRAO SVE! PRIJAVIO SE ZA VOJSKU: KAD MOGU JA, MOGU I MLADI!

Objavio: RHT
05/12/2022 6:30 PM

Milovan Milutinović iz Užica gazi osmu deceniju života, ali i dalje pomera svoje granice i dokazuje da je uz dovoljno jaku želju praktično sve moguće.

Foto: Screenshot Youtube

Milovan je u rodnom mestu poznat i kao Supermen, prošle jeseni je diplomirao na Fakultetu za fizičku kulturu, a ove (2022.) upisao master studije.

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa se sada odlučio prijaviti i na dobrovoljno služenje vojnog roka.

Prijavio sam se u Regrutni centar Užice, popunio prijavu koja je prosleđena u vojnu komandu u Valjevo. Istog dana sam ministru Milošu Vučeliću poslao svu papirologiju, sa molbom da me prime u dobrovoljno služenje vojnog roka po drugi put. Prvi put sam vojsku služio pre više od pola veka – rekao je Milovan.

Ljubav prema otadžbini je njegov prvi razlog za ovu odluku, ali želi i omladini da bude pozitivan primer kako bi se što više njih prijavilo na služenje vojnog roka. Kako kaže, fizički i psihički apsolutno je spreman da ponovo obuje vojničke čizme i obuče uniformu.

Fizički parametri, psihički, mentalni i seksualni su mi kao kod jednog tridesetogodišnjaka. U mojim godinama neki su napustili ovaj svet, neki ne mogu da ustanu iz kreveta, ja želim dokazati da i ukoliko pređete sedamdesetu to ništa ne znači, možete živeti kao mladić. Voleo bih da omladina sledi moj primer. Da živi zdravo i da se ne libe prijaviti na služenje vojnog roka. Ako mogu ja, mogu i oni!

Odgovor od Ministarstva odbrane još uvek čeka, ne bi bio iznenađen ni da ga odbiju, ali Milovan neće odustati.

– Znam da u Ustavu Republike Srbije ne postoji klauzula po kojoj može da se zabrani dobrovoljno i patriotsko služenje vojnog roka za svoju zemlju, za svoju Srbiju – poručio je ovaj profesor fizičke kulture.

Izvor: Rina

Tagovi:

  • deda
  • užice
  • Vojska
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS