calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

ISAK ŠABANOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: “Ne pripadam ovde”!

Objavio: RHT
04/12/2022 11:59 PM

Pevač ne može da podnese pritisak koji sa sobom nosi javni život

Foto: Hype

Pevač i “Zvezda Granda” u usponu, Isak Šabanović, počeo je da razmišlja da se povuče iz javnog života.

Naime, pevača je navelo da razmišlja o povlačenju jer mu se čini da šta god da uradi, ništa ne valja, a pogađaju ga i hejterski komentari koje dobija na internetu.

– Pišu mi “Konju!”, “Magarče!”, Ima i onih pozitivnih – počeo je Isak Šabanović.

Šabanović ima ogromnu armiju fanova i veliku podršku, ali je uprkos svemu tome, otkrio da nikada kao sada nije razmišljao o povlačenju sa estrade, kao sada.

– Nisam nikada o tome razmišljao, koliko sad razmišljam da se povučem, ali čupam se. Mislim da ne pripadam estradi, ja kada nešto progovorim ništa ne valja, a kada ćutim svima je dobro – rekao je Šabanović, a prenosi portal “Grand”.

Podsetimo, Isaku je popularnost vrtoglavo skočila nakon prvog nastupa u Zvezdama Granda, mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, a osvojio je drugo mesto u popularnom muzičkom takmičenju.

BONUS VIDEO:

Izvor: telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS