calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!”

Gde si POŠ’O? Milenković vratio Džaku odakle je krenuo u jednom potezu! (VIDEO)

Objavio: RHT
03/12/2022 8:55 AM

Na veliku žalost, fudbaleri Srbije su ispali sa SP pošto je četa Dragana Stojkovića sinoć izgubila od Švajcarske izgubila rezultatom 3:2.

Foto: Screenshot Youtube

Bila je to utakmica puna uzbuđenja, lepih poteza, preokreta, međutim kao i što je očekivano, bilo je i varnica u par navrata.

U nadoknadi vremena izbio je haos na relaciji Granit Džaka – Nikola Milenković.

Džaka je stari provokator!

Tokom svih 90 minuta, Džaka je provocirao naše igrače, a pravi haos je nastao u 90 minutu kada je Milenković odbrusio Džaki posle jedne provokacije, a potom ga rukama odgurnuo od sebe. Njih dvojica su ušli u klinč, a veći problem sprečili su ostali igrači.

Kako je izgledao sukob njih dvojice pogledajte u video snimku:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS