calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…”

HYPE DAJE NAGRADU OD 1000 EVRA – BUDITE KREATIVNI I BRZI: Karaoke izazov na INSTAGRAM STORY!

Objavio: RHT
02/12/2022 10:45 AM

Sigurni smo da znate da Hype produkcija organizuje najbolje koncerte.

Foto: HYPETV

Uskoro nas očekuju dva koncerta Miroslava Ilića 10. I 11. decembra i koncert maestralnog Erosa Ramacotija 21. aprila sledeće godine. Tim povodom odlučili smo da vas obradujemo neverovatniom novčanom nagradom u iznosu od po 1000e u obe kategorije. Evo o čemu je reč.

Foto: Ilustracija HYPETV

Ako obožavate muziku, volite Miroslava Ilica i Erosa Ramacotija na pravom ste mestu.
Snimite karaoke verziju uz vašu omiljenu pesmu Miroslava Ilića ili Erosa Ramacotija, postavite je na insta story i tagujte profile hypebih.ba i hypeproductionofficial. Uz pesmu Miroslava Iliča stavite hešteg #miroslaviliczlatnijubilej, a ukoliko pevate uz numeru Erosa Ramacotija onda je vaš hešteg #idemonaerosa.

Pobednika biramo 9. decembra na hypebih.ba i hypeproductionofficial instagram profiluma , budite kreativni i raspevani. Srećno.

https://www.instagram.com/reel/ClqQlx4Oamn/?igshid=ZDFmNTE4Nzc=

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS