calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presjekla i donijela odluku, sve javno objavila (FOTO) STANISLAV NE MOŽE DA DIŠE! Mora na hitnu operaciju SEKA ALEKSIĆ BIJESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica” Fitness ljeto na Betaniji: Besplatni treninzi na otvorenom za sve generacije ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smijale smo se do jutra” LEPI MIĆA ZATRAŽIO ZAŠTITU POLICIJE Post festum žestoke svađe sa Asminom ŠOK TRANSFORMACIJA! Prije 30 godina opčinila svijet, sad je niko ne prepoznaje – ovo je Bejb iz “Prljavog plesa” PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU Djevojka u kafiću izvadila nož i prijetila gošći: “Isjeckat ću te na komade” SKANDAL Barjaktarka na Olimpijskim igrama ima nalog na stranici za odrasle! Digla državu na noge “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbu’o sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA! Pojavio se šokantan dokaz NEOČEKIVANO! Svi zanijemili zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) Ljekari KCUS-a spasili ruku dvogodišnjem dječaku iz Istočnog Sarajeva LETILO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je istjerivala iz stana” ANĐELO I ANITA OTKRILI PIKANTERIJE IZ KREVETA

RADA MANOJLOVIĆ NE ŽELI DA BUDE “ZLA SESTRA” ne želi da ćuti o odnosu s polubratom – ponovo se oglasila

Objavio: RHT
01/12/2022 7:00 PM

O odnosu Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manjlović poslednjih dana se uveliko piše, a dok pevač iznosi jednu stranu priče, ona tvrdi da to nije istina.

Foto: Screenshot Instagram

Nakon što je brat Rade Manojlović izjavio da nikada nije želela da snimi duet s njim, pevačica je iznela svoju verziju priče, a ovim povodom se ponovo oglasila navodeći da joj smeta što je okarakterisana kao “zla sestra” i tvrdi da to nije istina.

Nenad Manojlović je Radin brat po ocu s kojim navodno nema blizak odnos, a postao je poznat kroz učešće u Zvezdama Granda. Umesto sa sestrom, snimio je duet sa Aleksandrom Mladenović, a na Instagramu često objavljuje fotografije uz hvalospeve sa svim pevačima, osim sa Radom. Ona se nedavno potrudila da objasni da nije sve onako kao što je rekao i da je želela da snime duet, a sada se ponovo dotakla te teme.

Foto: ATA Images

“Stvarno mi je muka više od ove tendeciozne priče koja se konstatno ponavlja i u kojoj ja ispadam ‘zla sestra’, bukvalno svi znaju da to nije istina. Daće Bog, pa ćemo Nenad i ja, ako treba, dati zajednički intervju, pa da vidite da to veze nema sa životom. Žao mi je mene zbog naroda koji veruje”,  napisala je Rada na društvenim mrežama s namerom da pojasni šta se to događa između nje i Nenada. 

S druge strane, Nenad Manojlović je u skladnom braku s Jelenom Manojlović i imaju divnu porodicu, ali Rada njihove zajedničke fotografije ne lajkuje i ne komentariše, što je javnost navelo na sumnje da nisu u dobrim odnosima. 

Ovako izgleda Nenad:

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS