calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom

U JEKU SKANDALA KOJI TRESE FUDBALSKU REPREZENTACIJU: DA LI SE TO ANA RAJKOVIĆ PRAVDA?

Objavio: RHT
30/11/2022 5:24 PM

Iako je odmah doletela u Katar nakon sex skandala koji trese fudbalsku reprezentaciju, da su se navodno Vlahović i Rajković potukli jer je Dušan Vlahović bio s Rajkovićevom suprugom Anom, što je Dušan i demantovao danas na konferenciji za štampu, to nije dovoljno pa sada atraktivna Ana pozira sa Anastasijom. Podsetimo, Anastasija je u vezi s Gudeljom, a pored gore navedenih priča, izbila je i ona u kojoj je Gudelj bio sa Sofijom Milošević.

Foto: Instagram

Kakav zaplet!

Španski reditelji da dođu, istraže i napišu scenario! Rajkovićeva je nekad bila verena za Veljka Ražnatovića, pa da li to znači da je Tasa zabila nož u leđa svojoj trudnoj snajki, forkajući se sa bivšom verenicom svoga brata?

U svom haosu oko naše reprezentacije, jedna novinarka je odbranila Anu navodeći kako nije fer sada da je napadaju lešinari jer je dete Rajkovića u bolnici navodno, ali s obzirom na to da se Ana provodi u Dohi, pitanje je – ko koga je** ovde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS