calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

MILICA DABOVIĆ U VELIKOJ PANICI ZBOG HAKERA: Plaši se da će joj uništiti biznis!

Objavio: RHT
30/11/2022 10:30 AM

Evo koji je razlog

Foto: Printscreen Instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović našla se u problemu, nakon samo mesec dana od otvaranja profila na sajtu za odrasle.

Naime, ona je za samo pola meseca objavljivanja svojih smelih fotografija i video snimaka zaradila oko 60.000 dolara, a sada je u velikoj panici da te fotografije i snimci sa njenim partnerom ne izađu u javnost.

Foto: Instagram/PRINTSCREEN

Kako mediji saznaju od dobro informisanog izvora, Milica se požalila drugarici da je u panici da joj neko ne hakuje telefon i objavi sve u javnost jer bi joj to uništilo biznis.

Foto: Printscreen Instagram

– Milica obožava da se gola snima u se*si pozama i akcijama koje ima. I sama, ali i sa svojim dečkom, koji obožava da gleda njene snimke i fotke. Ona je odlučila da na svom Onli fansu kači provokativne slike, koje su na granici s po*no-sadržajem, i da ne otkriva baš sve, kao neke njene koleginice. Sada je u strahu da se sav taj eksplicitni sadržaj ne pojavi u javnosti, jer će joj to pokvariti poslovne planove i napraviti ogromne gubitke. To znači da ona više ne bi mogla toliko da zarađuje od mesečnih pretplata, što ona nikako ne želi, jer joj je to za sada glavni izvor prihoda. Ubeđena je da neko želi da joj hakuje telefon ili da je neko to već uradio, jer su joj pre nekoliko dana stigli čudni mejlovi i poruke, pa sad pokušava da reši taj problem – završava izvor za Kurir.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS