calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt

SAD JE SVE JASNO! SRBI POBEDITE PROVOKATORE ŠAĆIRIJA I DŽAKU I PROLAZIMO DALJE! OVO SU SVE KALKULACIJE

Objavio: RHT
28/11/2022 7:41 PM

Posle duela između Brazila i Švajcarske sad je sve jasno, Srbija ako pobedi Švajcarsku u poslednjem kolu ide dalje uz jedan mali uslov.

Srbija-Kamerun
Foto: Screenshot Youtube

Srbiji odgovara bilo koja pobeda protiv Švajcarske, od koje imamo dva boda manje, pod uslovom da i Kamerun ne napravi pravo čudo i pobedi Brazil!

Dakle, trijumf protiv “sajdžija” maltene garantuje Srbiji, sa četiri osvojena boda, prolaz u tzv. nokaut fazu Mundijala u Kataru, mada teoretski gledano ni Kamerun nije bez šansi!

Naime, Kamerun posle dva kola, kao i Srbija, ima jedan osvojen bod, ali i bolju gol-razliku 3:4 (- 1) od Orlova. Gol-razlika Srbije je 3:5 (- 2), što znači da ako “lavovi” prirede megasenzaciju i savladaju bezbrižne Brazilce koji su već u osmini finala, makar i minimalnim rezultatom, Srbiji će u tom slučaju trebati pobeda od najmanje dva gola razlike u duelu sa Švajcarskom.

Naime, moraćemo da postignemo makar gol više od Kameruna, ukoliko “lavovi” savladaju Brazil, da bismo imali, u tom slučaju, identičnu gol razliku!

Za Srbiju duel protiv Švajcarske je repriza duela od pre 4 godine na SP u Moskvi. Bolji motiv od revanša naturalizovanim Švajcarcima Šaćiriju i Džaki (poreklom sa našeg Kosova i Metohije) a koji su u tom meču provocirali NE POSTOJI!

AJMO ORLOVI, U PETAK OBRADUJTE SVOJU ZEMLJU!

Izvor: Kurir/HupeTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS