calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

KIM KARDAŠIJAN SE NAJZAD OGLASILA O SKANDALU KOJI TRENUTNO PRATI BALENCIAGA BREND: Pokazali dečje fotografije na temu BDSM-a

Objavio: RHT
28/11/2022 10:15 PM

Kim Kardashian prekinula je ćutanje o skandalu Balenciaga koji je šokirao ceo svet kada su mislili da će lagano provući dečju kolekciju torbi s plišanim medvedićima. Deca poziraju s dodacima na temu BDSM-a i to je dovelo do toga da ovaj brend ljudi masovno bojkotuju, dok oni koji su već kupili nešto njihovo, sada to i bacaju u đubre! No, svi smo čekali odgovor Kim!

Foto: Printscreen Instagram

Kim kaže: “Bila sam tiha proteklih nekoliko dana, ne zato što nisam bila šokirana i ogorčena nedavnom Balenciaginom kampanjom, već zato što sam čekala priliku da po razgovaram s njihovim timom, kako bih sama shvatila kako se ovo moglo dogoditi.

Kao majka četvoro dece, potresena sam uznemirujućim slikama. Sigurnost dece mora se uzeti s najvećim poštovanjem i bilo kakvi pokušaji normalizacije zlostavljanja dece bilo koje vrste ne bi trebalo da ima mesta u našem društvu.”

Foto: Printscreen Instagram

Kim je završava rečima: “Cenim Balenciagino uklanjanje kampanja i izvinjenje. Razgovarajući s njima, verujem da shvataju ozbiljnost problema i da će preduzeti sve potrebne mere da se ovo više nikada ne ponovi.”

Ostaje da vidimo da li je jedno izvinjenje dovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS