calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prvi “smrtni grijeh” svi pravimo poslije buđenja: Najbolji plan ustajanja izgleda mnogo prostije nego što mislite OGLASILA SE JELENA NAKON POMIRENJA IVANA I MILJANE! Novi skandal u najavi, šah-mat potez! POZNATA STARLETA UHAPŠENA U BRUTALNOJ SAČEKUŠI! Haos na aerodromu, htjela da pobjegne u Tursku ANELI MODRA, SVA U PODLIVIMA! Otkriveno u kakvom je stanju i šta joj se dogodilo! ŠOK! (FOTO) Nakon otkazanih nastupa u Beču Tejlor Svift dolazi u London, održat će pet koncerata Trend rasta temperatura se nastavlja u BiH, očekuje nas paklen vikend Uroš Stanić POKAZAO MAJKU! PROPATILA JE zbog NJEGOVOG UČEŠĆA U RIJALITIJU, ZAMJERALA MU mnogo toga, pa došlo do PREOKRETA (FOTO) Dnevni horoskop za 9. avgust 2024: Bik ne smije da propusti dobru šansu, Rak na oprezu zbog prevare USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane!

UŽAS NA KONCERTU LEPE BRENE: Reagovala i Hitna pomoć!

Objavio: RHT
27/11/2022 7:30 PM

Prvo problemi sa zvukom, a onda penzioneri padali u nesvest

Foto: ATAImages

Pevačica Lepa Brena održala je dva koncerta u mestu Nedelišće u Hrvatskoj.

Kako piše hrvatski portal 24sata, dvorana je bila prepuna, ali zbog problema sa zvukom posetioci je nisu najbolje čuli. Ona je to pokušala da reši, ali nije uspela.

Prema izveštajima medija, Breninim koncertima prisustvovao je i veliki broj penzionera, a na jednom je zbog njih reagovala i Hitna pomoć.

FOTO: ATA Images

Naime, kako kažu,šestoro njih je palo u nesvest, dok je jedan penzioner bio u punoj snazi. On je preskočio ogradu i popeo se na binu.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS