calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

PENTHAUS OD MILION EVRA ZA VOJAŽA: SRPSKI REPER (21) kupio nekretninu u Beogradu! Ali tu se ne zaustavlja, kupuje i OVO!

Objavio: RHT
26/11/2022 11:00 AM

Mihajlo Veruović Vojaž odlučio je da se stambeno osigura, ali otkrio i šta još planira da kupi.

Foto: ATA images

Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je reper Mihajlo Veruović Vojaž (21) kupio sebi stan u novom naselju koje se gradi na Bežanijskoj kosi i čiji je jedan od investitora, ni manje ni više nego Saša Popović.

Kupovini je posredovala pevačica Viki Miljković koja već neko vreme uspešno posluje sa nekretninama, a mladi reper otkrio je da je sebe stambeno obezbedio, odnosno počastio penthausom! Vojaž nestprljivo čeka završetak izgradnje i useljenje u svoj prvi samostalni dom, a za medije je priznao i da trenutno “merka” i lokale u istoj zgradi.

FOTO: Hype

“Već sam kupio nekretninu, ja sam ovde uzeo, odnosno Nući i ja… Ja sam ovde kupio penthaus i sad smo došli da vidimo da kupimo i neki lokal, da investiramo u neki biznis pored muzike. Malo po malo. Mislim da je ovo dobra i proverena priča, jako sam srećan što je počelo da se gradi. Viki znam odavno, a Sašu sam upoznao danas. On je dosta prizeman i pametan, imamo osećaj kao da ga znam ceo život”, rekao je on za Grand.

Pevačica Viki Miljković u novom elitnom naselju na Bežanijskoj kosi glavni je posrednik i eksluzivni zastupnik za prodaju stanova bivšeg direktora “Granda” Saše Popovića. Na ovu temu se oglasila i ona: “Za Sašin kompleks zadužena sam za prodaju i kada dođe do useljenja mi radimo i opremanje, ali nije obavezno. Nudimo i te dodatne usluge. Mi opremamo stan tako da bukvalno samo uđete sa koferom u stan i damo vam ključ u ruke. Stavljamo i peškire, bade mantile, papuče, nameštaj. U Turskoj uzimamo nameštaj, a imamo i ovde fabrike koje ga prave”, rekla je pevačica pa je dodala:

“Polagala sam za licencu agenta prodaje nekretnina. Učila sam i građevinu, pravni deo, marketing, finansije i uspela sam. Najteži predmet mi je bila građevina, baš mi je bilo komplikovano da je savladam.”

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Tagovi:

  • Beograd
  • reper
  • Vojaž
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS