calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO) Željko Joksimović ne krije sreću zbog kćerke Mine: Ljubavi tatina, preponosan sam STEFAN KARIĆ NAPRAVIO HAOS ZBOG SPOLNIH BOLESTI U RIJALITIJU! Izbila neviđena drama Šta se dešava s inicijativom da se most na Otoci nazove po tragično preminulom Farisu Pendeku Kačavenda BJEŽI OD MEDIJA poslije ročišta u sudu sa Anom Ćurčić! MARIJA KULIĆ BIJESNA NA MILJANINU ODLUKU! Hitno se oglasila pa poručila: “Slobodno čupaj, vrijeđaj, pljuj, šutiraj, prijeti… uživat ćemo u tome” MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MJESTA!

TU JE BILO NEŠTO NEMORALNO: Zola se pravdao da nije bio sa Sanjom, Ivan ih razotkrio

Objavio: RHT
25/11/2022 10:00 PM

Zadrugari nisu prestajali da komentarišu ljubavni odnos Marka Stefanovića i Sanje Grujić. 

Foto: Printscreen

-Ona je meni rekla hvala ti jer sam ja smirivao Marka, ona ne zna da se obuzda jer ne zna da odluči i ne zna šta da radi kada se zaljubi u rijaltiju. Njoj je bitniji njen ego nego njegova ljubav – govorio je Miljan.

Nakon toga, poteglo se pitanje da li su Lazar Čolić Zola i Sanja ikada bili više od prijatelja.

-Nikad ništa u životu nisam imao ništa sa njom. Videli smo se u restoranu – rekao je Zola.

-Što si rekla da ti je Zola rođak? – pitao je Miljan.

-Tako smo se zezali prošle godine i nas dvoje smo to rešili. Miljana zna da smo se zezali prošle godine, zna i Milica da smo se zezali u pušionici – pravdala se Sanja.

Foto: Printscreen

-Marko, je l’ joj veruješ? – pitala je Ivana Šopić.

-Sve je to deo prošlosti, mene zanima ona. Ja sam rekao da bih završio napolju ovaj odnos kad bih tamo saznao da me je ona slagala – rekao je Marko.

-Ona je napravila samo grešku što je rekla da sam rođak kad sam ušao, a zezali smo se prošle sezone. Sanja i ja se čak nismo nikad u životu ni muvali. Videli smo se jednom u društvo sa moja dva drugara i jednom njenom drugaricom – dodao je Ćolić.

-Ima jedna bitna stvar, mala Anđela je pričala da je bila sa Filipom Carem i logično je da će tad neko da postavi pitanje šta je još bilo. Svi se zaustave da su bili na afeteru i da nije bilo ništa. Toliko pravdanja sa tvoje i sa njene strane, čemu to? – pričao je Ivan.

-Je l’ sam trebao da kažem da je nikad nisam video, a da znam da jesam? – pitao je Zola.

 Mislim da Zola prikiriva Sanju za nešto, svi znamo da je ušla kao zauzeta devojka. Marko je nju izdao u svađi: “Imala si dečka, a posle sedam dana se zaljubila u mene”. Sanja je bila sa njeogovim drugom ili su radili nešto što se kosi sa moralnim kodeksima. Tu postoji nešto, ali verujem da ćemo vremenom saznati. Ko su ta dva druga? – pitala je Aleks.

– Zolu stvarno gledam kao druga – nastavila je da se pravda Sanja.

-Ako hoće ja ću reći ko su bile dve osobe – rekao je Zola.

-Nemoj da uvlačiš – dodala je Sanja i izazvala ovacije zadrugara.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS