calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina!

STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU! Ima povređenih

Objavio: RHT
25/11/2022 7:40 AM

Devojka (27) teže je povređena noćas u saobraćajnoj nesreći u Beogradu i bez svesti je prevezena u Urgenti centar, rečeno je u službi Hitne pomoći.

Foto: Screenshot Youtube

Kako je navedno, nesreća se desila oko pola sata nakon ponoći, na Vračaru.

Beogradska Hitna pomoć intervenisala je noćas ukupno 117 puta od toga 17 puta na javnim mestima. Građani su joj pozive upućivali uglavnom zbog hroničnih zdravstvenih problema.

Ona je u besvesnom stanju prevezena u Urgentni centar.

Pored ove, dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena.

Protekle noći Hitna pomoć je intervenisala ukupno 113 puta, od toga 16 na javnim mestima i to najviše zbog onih u alkoholisanom stanju koje su ekipe vozile na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Tanjugu je rečeno da je prošle noći bilo relativno mirno sa kovid infekcijama i da je izvršeno svega nekoliko interkliničkih trasporta, ali, kao i svake noći javljao se veliki broj hroničnih bolesnika: astmatičara, psihijatrijskih i kardiovaskularnih pacijenata koji su se žalili na bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak.


Izvor: ALO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS