calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

NA OVU CICU JE SLAB VELIKI MITROVIĆ!

Objavio: RHT
24/11/2022 9:15 PM

Ovako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića.

Foto: TV ARENASPORT/INSTAGRAM/MITROVIC__KRISTINA/PRINTSCREEN

Kristina Mitrović je jedna od najvećih podrški reprezentacije Srbije, koja će večeras odmeriti snage sa Brazilom na Svetskom prvenstvu, a van terena uspela je da ukroti jednog od najboljih srpskih fudbalera i miljenika navijača Aleksandra Mitrovića. Lepa brineta starija od njega dve godine, a iz velike ljubavi dobili su i troje dece.

Par je dugo su živeo u vanbračnoj zajednici. Venčali su se tek prošle godine, a porodicu su zasnovali veoma mladi. Aleksandar je imao samo 22 godine kada su dobili prvo dete. Fudbaler često voli da ističe da je to što je postao otac mlad, i što je osnovao porodicu rano, nešto najlepše što mu se desilo. Aleksandra i Kristina upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a posle prvog sastanka sve je već bilo jasno. 

Foto: Printscreen

Zgodna Kristina često deli momente iz njihovog života na svom Instagram profilu. Vidi se da voli visoku modu i luksuzna putovanja, a njene fotke svaki put izazovu lavinu rekacija i oduševljenja, naročito kada objavi one na kojima pozira u bikiniju. Inače, Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS