calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

ŠOK! BIL GEJTS PODELIO DETALJE BIZARNOG IZUMA – Priznao odakle pije vodu

Objavio: RHT
23/11/2022 8:30 PM

Bil Gejts je priznao kako je svojevremeno radio neka “čudna sr*nja”, poput ispijanja vode iz septičke jame.

Foto:: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

Povodom svetskog dana WC-a  ovaj milijarder je na svom LinkedIn profilu podelio priču o tome kako je sa voditeljem Dzimi Felonom pio vodu koju je njegov izum pročistio iz fekalnog mulja.

-“Napravio sam neka čudna sr*nja tokom godina, pio sam vodu iz septičke jame s Džimijem Felonom, delio sam pozornicu sa staklenom cevi punom ljudskog izmeta i osetio miris toaleta…

Ove su ludorije izazvale smeh, ali moj je cilj uvek bio da navedem ljude da se brinu o problemu koji pogađa 3.6 milijardi ljudi, o lošim sanitarnim uslovima”, rekao je Gejts.

Ma koliko plemenita bila namena ovog izuma koji prečišćuje kanalizacionu vodu, možemo se složiti da je ovu informaciju teško primiti ako ste slabog stomaka! 

-“Zahvaljujući naučnicima i inženjerima iz celog sveta približavamo se novim rešenjima koja će sprečiti bolesti.”

BONUS VIDEO:

hypebih.ba


Tagovi:

  • Bil Gejts
  • šok
  • voda
  • WC
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS