calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda

GRUDI DO GRANICE PUCANJA – DEVOJKE JOJ ZAVIDE NA LINIJI: Glumica u sedmoj deceinij života raspametila

Objavio: RHT
22/11/2022 7:30 PM

Lidija Vukićević važi za jednu od najatraktivnijih dama sa domaće javne scene, a svojim božanstvenim izgledom često privlači pažnju javnosti.

Foto: Printscreen instagram

Nedavno je otkrila svoju večernju rutinu kojoj duguje mladolik izgled u 7. deceniji života.

Foto: Printscreen instagram

Ovog puta, oduševila je svoje Instagram pratioce fotografijom koja je zapalila mreže. Naime, glumica se slikala u elegantnoj crnoj, korset haljini koja je istakla njenu zanosnu figuru.

Pored uskog struka koji je istakla korsetom, Lidija se ohrabrila i obukla čipkasti brushalter koji se na suptilan način nazirao ispod haljine bacajući akcenat na bujno poprsje.

Mnogi su bili oduševljeni njenom fotografijom, komentarušući da izgleda dosta mlađe. “Ženo boginjo”, “Ti si sve lepša”, “Ovakav struk nemaju ni dvadesetogodišnjakinje”, “Svaka ti čast”, samo su neki od komentara koji su se istakli.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS