calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MILICA DABOVIĆ OKRILA: Evo koje je sve korekcije na telu imala!

Objavio: RHT
22/11/2022 2:00 PM

Ovo je sve uradila.

Foto: Printscreen instagram

Milica Dabović je oduvek volela da objavljuje provokativne fotke, te je rešila da to sada i unovči. Ona je priznala da se “biznis” isplati, i da je već zaradila pozamašnu svotu novca.

Iako sada izgleda izazovno, s obzirom na godine, ali i profesiju, kao košarkašica je izgledala potpuno drugačije, a nije tajna da je imala nekoliko intervencija na licu.

Dabovićeva je ranije priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

Foto: Instagram/PRINTSCREEN

– Kao mlada uvek sam se “pućila” na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube – rekla je ona.

– Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala. Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica – rekla je ona.

– Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim – kaže Milica.

– Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo – rekla je jednom prilikom Milica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS