calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PROPEVAO SVEDOK SARADNIK: Tužilaštvo analizira iskaz “koljača sa osmehom” Srđana Lalića!

Objavio: RHT
22/11/2022 11:14 AM

Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) analizira iskaz koji je Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka i ostalih članova njegove organizovane grupe, dao pred sudskim većem na poslednjem pretresu kada je govorio o ubistvima koja nisu obuhvaćena optužnicom protiv okrivljenih. Nakon toga, TOK će doneti odluku o daljem postupanju, odnosno da li će pokrenuti nove istrage protiv članova grupe.

Video printscreen

Jedini u odnosu na koga je Lalić izneo optužbe, a neće se naći „na udaru” TOK-a je Radoje Zvicer, vođa crnogorskog „kavačkog” klana, s obzirom na to da on nije državljanin Srbije.

TOK je, radeći na predmetu protiv članova Belivukove grupe, došlo do velikog broja podataka i dokaza koji ukazuju na povezanost lica van Srbije sa ovom organizovanom kriminalnom grupom. Ono što predstavlja problem jeste to što postoji veliki broj krivičnih dela koja su izvršena u inostranstvu, a TOK nema mogućnosti da ih sve istražuje. Po zakonu, ovo tužilaštvo može da istražuje samo krivična dela koja su naši državljani počinili u inostranstvu, ali ne i ona koja su izvršili strani državljani u svojoj ili trećim državama.

Upravo za Zvicera, inače crnogorskog državljanina, svedok okrivljeni koji je priznao izvršenje krivičnih dela i govorio o nekima koji do sada nisu bili predmet istrage, u zamenu za kaznu zatvora od 18 godina, rekao je da je obezbedio pet miliona evra za svrgavanje političke vlasti u Srbiji i da se dovede neko ko bi radio u interesu klana. U tu svrhu, ispričao je Lalić na poslednjem glavnom pretresu, bila su sprovođena neka dela, poput pisanja transparenata i objava na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS