calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića

PODGORICA: Uhapšen još jedan osumnjičeni pripadnik „Vračaraca”!

Objavio: RHT
22/11/2022 10:37 AM

Interpol Podgorica obavestio je Tužilaštvo za organizovani kriminal da je uhapšen još jedan osumnjičeni pripadnik organizovane kriminalne grupe „Vračarci” Vojin Stupar (41). On je uhapšen po međunarodnoj poternici po naredbi Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe „Vračarci”, potvrđeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Francuska policija
Printscreen

Tužilaštvo za organizovani kriminal je 12. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage u odnosu na Stupara.

Istragom je do sada obuhvaćeno 38 osoba, a kao vođe grupe označeni su Nikola Vušović i Uroš Pipevski.

Na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu je naložio raspisivanje međunarodne poternice za Stuparom i još 14 osoba koje su još u bekstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS