calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO)

HRABRA ŽENA: Dea Đurđević je priznala da neke stvari ne može sama da uradi, ali da je mnogo srećnija nego pre!

Objavio: RHT
21/11/2022 11:00 AM

Nemam pelene i idem sama u toalet

Foto: Printscreen Instagram

Sinoć u poznatom beogradskom pozorištu poznati frizer, Boris Obreški, održao je master klas, gde su prisustvovale poznate ličnosti koje koriste njegove usluge.

Među njima našla se i naša poznata voditeljka  Dea Đurđević, ona je podelila najteže momente svog života, borbu za ozdravljenje nakon teške saobraćajne nesreće.

Dea je rekla i da je danas Svetski dan žrtvi saobraćajnih nesreća, te je kao jedna od njih ponosna što ima glas da progovori i usmeri na probleme koje imamo u državi, kako bi se smanjio broj žrtava, a podigla svest mladih.

Foto: Printscreen Instagram

– Trudim se da iskoristim priliku što sam na javnoj sceni, kada već imam priliku da govorim u ime žrtava saobraćajnih nesreća, koji su imali sreću da prežive. Sa težim ili lakšim posledicama, ali smo živi, i možemo da govorimo. Mislim da kao javna ličnost imam obavezu moralnu, da to ispričam drugima – rekla nam je Dea, pa nastavila:

Na pitanje da li se sada oseća kao invalid u nekim situacijama, s obzirom da širi javnosti poruku o snazi i hrabrosti, Dea nam je rekla:

– Da, pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis – rekla je hrabra voditeljka.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS