calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

TRAMP POBEDIO! Vraćen tviter nalog Donaldu Trampu! Narod odlučio!

Objavio: RHT
20/11/2022 6:28 AM

Tviter nalog bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa je vraćen na platformu.

Foto: Screenshot Youtube

Vraćen je nakon što je izvršni direktor Tvitera i novi vlasnik Elon Musk u petak uveče na Tviteru objavio anketu u kojoj je pitao korisnike platforme da li Tramp treba da bude vraćen.

“Narod je progovorio. Tramp će biti vraćen na funkciju. Vox Populi, Vox Dei”, napisao je Mask na Tviteru u subotu uveče.

“Vox Populi, Vox Dei” je latinski izraz koji znači “glas naroda je glas Boga“.

Konačni rezultati ankete u subotu uveče pokazali su 51,8% za, a 48,2% protiv.

Anketa je obuhvatila 15 miliona glasova.

Glasanje je bilo otvoreno 24 sata, a novi vlasnik Tvitera, rekao je u maju da će poništiti “zabranu pristupa Trampu na ovoj društvenoj mreži

Dugo očekivana odluka novog vlasnika Tvitera postavlja scenu za povratak bivšeg predsednika na platformu društvenih medija gde je ranije bio njen najuticajniji, iako kontroverzni korisnik. Sa skoro 90 miliona pratilaca, njegovi tvitovi su često pokretali tržišta, postavljali ciklus vesti i pokretali dnevni red u Vašingtonu.

Tramp je ranije rekao da će ostati na svojoj platformi “Truth Social”, umesto da se ponovo pridruži Tviteru, ali bi promena njegovog pristupa mogla imati velike političke implikacije.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS