calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život

DEVOJKA IZ JUŽNOAFRIČKE REPUBLIKE ZAVRŠILA JE U SRPSKOJ BOLNICI, PA OBJAVILA SNIMAK: “Zašto ne umemo da j**eno cenimo to gde smo rođeni…”

Objavio: RHT
19/11/2022 6:30 PM

Devojka iz Južnoafričke republike završila je u bolnici u Srbiji, a svoje utiske o našim zdravstvenom sistemu objavila je na svom Tiktoku.

Foto: Printscreen TikTok/Ilustaracija HYPETV

Marike Ike Kenard iz Južnoafričke Republike završila je u jednoj bolnici, a o onome što je tamo doživela progovorila je u videu na svom TikTok profilu, gde redovno deli sa pratiocima kako provodi vreme u Srbiji.

Za druge ljude ovo nije ništa posebno, ali za mene je ovo mesto magično. Ovo je javna bolnica, izgleda normalno, čisto, sve je lepo. Javna je i ne moraš ništa da platiš! Ova zemlja je sjajna!“, pričala je ona oduševljeno u videu ne skidajući osmeh sa lica dok je pokazivala okolne ordinacije, hodnik i čekaonicu.

@myslavlife

Južnoafrikanac posetio javnu bolnicu u Srbiji #srbija #serbia #serbia🇷🇸 i love this country

♬ original sound – Maryke Ykie Kennard

Kenard je dodala i da su je “celu noć tretirali kao princezu” i da ju je medicinsko osoblje čak i ušuškalo u krevetu, a koliko su ovakvi utisci iznenadili Srbe najbolje pokazuju komentari i činjenica da se video ove Afrikanke brzo proširio i na ostale društvene mreže.

Prvo, dobro došla u Srbiju, a drugo – dopada mi se tvoja energija”, “Tvoja reakcija je baš interesantna”, “Sigurno si sarkastična”, “Bojim se i da pitam kakva je situacija u Južnoj Africi kad kažeš da je ovde čisto i uredno”, “Zašto ne umemo da j**eno cenimo to gde smo rođeni jer neko negde može samo da sanja ovo..”, “Jel ti nas malo za***avaš, a?”, komentarisali su najviše ljudi sa naših prostora.

BONUS VIDEO:

mondo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS